Ce accesorii pentru terasa iti oferim

In functie de necesitatile terasei tale, noi iti oferim o gama de accesorii pentru terasa. Pentru umbrire, protectie impotriva vantului, a ploii sau pentru intimitate, alege din produsele dispuse mai jos si creste confortul pe terasa ta.

DeckingĀ 

Deck-ul este o solutie de pardoseala exterioara formata din lemn compozit. Reteta combina durabilitatea plasticului cu aspectul natural al lemnului. Este recomandat pentru ariile din jurul piscinelor, terase publice, verande, poteci.

ZIP Screen

Sistemul electric Zip Screen protejeaza terasa, sau fatadele de soarele, vantul sau plaia care bate din lateralul constructiei. Aceasta are rol de umbrire, dar poate crea si intimitatea dorita.

Inchideri din sticla

Poti alege din 3 tipuri de inchideri din sticla: inchideri electrice tip panorama, inchideri manuale glisante si inchideri manuale glisante batante. Acestea sunt recomandate in special in sezonul rece, pentru a pastra caldura in interior, iar ploaia si zapada, in exterior.

Jaluzele

Jaluzelele venetiene electrice protejeaza spatiul de conditiile meteorologice exterioare: soare prea puternic, ploaie, zapada. Lamelele acestora se pot regla la ce unghi doresti, pentru a crea ambianta placuta in interior.

Copertine

Copertinele sau marchizele creeaza confortul pe care ti-l doresti, pe terasa sau in interiorul incintei, daca acestea sunt amplasate deasupra geamului sau intrarii. Rolul acestora este sa opreasca razele soarelui fara a crea efectul de sera.

Serviciile acestor produse

Masurare
Pentru ca ne dorim ca proiectul tau sa fie construit "la milimetru", avem nevoie de dimensiuni cat mai exacte. Tu nu trebuie sa faci nimic, pentru ca noi venim la tine!
Instalare
Echipa noastra de profesionisti se va ocupa de instalarea produsului pe care il doresti. Dupa ce va fi construit in fabrica special pentru dimensiule proiectului tau, echipa noastra se va ocupa de instalare.
Garantie
Fiecare produs instalat de echipa noastra Pergola Lux, beneficiaza de o garantie pe parcursul a mai multor ani, in functie de ceea ce alegi. Te asiguram insa ca avem incredere deplina in aceste produse, de aceea garantam durabilitatea proiectului tau, satisfactia ta, si perioada lunga de functionare a lor.
Distribuie articolul