Cel mai mare proiect din lume cu pergole retractabile

octombrie 5, 2016 Bianca

Cel mai mare proiect cu pergole, din lume!

Brandul Suntech ofera protectie si confort atat teraselor cu scop rezidential cat si celor in scop commercial cu aceste pergole cu acoperis retractabil.

Asa s-a realizat cel mai mare proiect cu pergole retractabile, situate intre Marea Neagra si Marea Marmara, la marginea Istanbulului, din acelasi oras de unde provin si pergolele noastre, pergolele Suntech.

Acest hotel de lux, hotelul Park Bosphorus a ales protectia pergolelor pentru a multumii orice client care isi doreste sa savureze deliciile hotelului sau cei care isi doresc sa admire peisajelele de la inaltime. Hotelul este apreciat cu 5 stele, iar review-urile de pe site-ul Booking sunt unele excelete:

In imaginile urmatoare sunt prezenti 4500 de mpatrati acoperiti cu sisteme de pergola retractabile, imagini in care estetica unica este imbinata cu eleganta pergolelor retractabile. Acestea  acopera atat o parte din terasele mai mici cat si pe cele immense, care sunt alcatuite din modelul special de pergola TW. 

Modelul TW este creat special pentru a proteja  spatiile de dimensiuni mari, cum este in acest caz, acoperirea unei terase cu piscina. Avantajul major este ca piscine va putea fi folosita chiar daca vremea nu permite acest lucru, chiar si cand ploua. Beneficiul hotelului este ca vor avea mai multi client multumiti!

Distribuie articolul