Povestea pergolelor

Pergolele sunt o inspiratie si o cale de relaxare in spatiul exterior, de mii de ani, deoarece scopul lor nu s-a schimbat semnificativ. Structura, design-ul si tehnologia insa, le-a transformat in ceea ce poti vedea pe site-ul nostru Pergola Lux, din Romania

Au acelasi scop de peste 3000 de ani.

Serveau elita prospera

Prin frumoase gradini suspendate

Si structuri elegante de umbrire

Prima folosire a cuvantului "Pergola" a fost in 1640, in Roma

Simultan, Asia de Est a propulsat structura arhitecturală a pergolelor.

Pergolele de astazi

Pergolele au avansat odata cu tehnologia, ceea ce inseamna ca au devenit foarte prietenoase cu utilizatorul acesteia si ii permite controlul deplin asupra retractarii si asupra sistemului de iluminare, prin intermediul unei telecomenzi sau unui smart-phone. Noi reprezentam Pergola lux, Romania si ne bucuram ca integram aceste luxuriante obiecte de terasa in designul exterior al restaurantelor si locuintelor confortabile, din tara noastra.

pergola-lux-romania-relaxare

Relaxare

Pergola poate fi astazi o prelungire a casei, sau a unui restaurant, un loc de relaxare si odihna, unde poate avea loc o cina intre prieteni sau in familie.

pergola-lux-romania-protectie

Protectie

Pergola poate avea rol de protectie asupra unei terase, piscine sau zonei de acces in cladire.In principiu pergola ofera utilizatorilor protectie impotriva soarelui si a ploii.

pergola-lux-romania-inovare

Inovatie tehnologica

Inovatia continua a transformat pergolele in niste constructii sigure, care se retracteaza si isi rotesc lamelele din telecomanda sau din telefon. Acest control deplin cu ajutorul tehnologiei creste confortul pe terasa.

pergola-lux-romania-design

Design unic

Pergola Lux Romania, iti ofera o serie de modele unice de pergole, care se pot adapta spatiului tau pentru a-l face iesit din comun si original.

Echipa noastra

Echipa noastra este intr-o continua dezvoltare, ne dorim sa crestem tanara echipa Pergola Lux Romania, dar am inceput cu urmatoarele departemenete unde ne puteti contacta.

Departamentul administrativ
Acesta poate fi contactat la: Nr de telefon: 0773 333 444 Email: contact@pergolalux.ro
Departamentul tehnic
Acesta poate fi contactat la: Nr de telefon: 0773 333 444 Email: tehnic@pergolalux.ro
Departamentul de marketing
Acesta poate fi contactat la: Nr de telefon:  0770 107 232 Email: bianca@pergolalux.ro

Proiecte

Vizualizeaza proiectele realizate, pe intreg teritoriul romaniei, si descopera cea mai apropiata locatie de tine. Le poti vedea atat in imagini, cat si in realitate, pe terasele restaurantelor ale clientiilor nostri.

Constanta

Restaurant & Bar Zebrano

Iasi

Hotel & Restaurant "Central", Pascani

Ilfov

Proiect Rezidential, Snagov

Bucuresti

Restaurant The Grill

Restaurantul Entourage, Rosiorii de Vede - Testimonial

"Va multumesc din suflet pentru excelenta colaborare , pentru seriozitatea si profesionalismul de care dati dovada ! Sunt foarte multumita de pergolele din cele doua locatii. Sunt spectaculoase, extrem de utile, iar automatizarea functioneaza perfect."

Distribuie articolul