Ce iti ofera incalzitoarele de terasa?

Incalzitoarele Alke prezinta o gama de peste 16 modele de incalzitoare, pentru a acoperi orice nevoie are spatiul tau. Acestea iti ofera urmatoarele:

Prelungeste sezonul terasei

Terasele sunt esentiale pentru clientii restaurantelor, pentru institutiile Horeca dar si pentru starea personala de bine. Cu incalzitoarele de terasa, vei prelungi "viata" acesteia, si in sezonul rece. Alaturi de o inchidere sezoniera, aceasta poate functiona chiar si pe toata perioada anului.

Creste confortul pe terasa

Clientii teraselor prefera o temperatura optima pentru a se simtii relaxati si confortabil.Cu cat acesta este mai confortabila, cu atat  persoanele vor aduce mai multe rezultate pentru afacerea ta. Ofera-ti acest confrot tie sau clientilor tai prin intermediul incalzitoarelor pentru terasa.

Actionare din telecomanda

Se raceste temperatura de afara? Se anunta ploaie? Tot ce trebuie sa ai in vedere in aceste situatii, este localizarea telecomenzii pentru a porni caldura, dintr-un buton. Scopul nostru este de a-ti oferi o terasa confortabila, in pas cu tehnologia, de aceea actionarea din telecoamada este un bun inceput atat toamna, cat si primavara.

Unde le poti amplasa?

incalzitoare-de-terasa-02

La piscina

Recomandam aceste incalzitoare in cazul piscinelor, pentru a opri senzatia de frig la iesirea din apa piscinii.

incalzitoare-de-terasa-03

Terasele in aer liber

Terasele in aer liber, care nu sunt inchise, iar in acelasi timp sunt aproape de natura, tind sa se raceasca intr-un timp foarte scurt. Cu aceste incalzitoare, poti adapta temperatura pe terasa cu un singur buton.

incalzitoare-de-terasa

Terasa personala

Fie ca terasa se afla in apropierea casei, sa nu, ai nevoie de caldura cand se apropie sezonul rece. Relaxeaza-te pe terasa personala cu incalzitoarele care isi concentreaza caldura pe persoane si fiinte vii.

incalzitoare-de-terasa

Terasa comerciala

Restaurant, pub sau cafenea, incalzitoarele de terasa iti vor mentine clientii mai mult timp in spatiul creat, atat seara cand scad temperaturile, cat si pe parcursul toamnei sau primaverii, cand gradele scad in termometre.

Oferta personalizata

Cere mai multe detalii despre aceste incalzitoare, si despre care model ti se potriveste mai bine. Afla pretul acestora, in functie de nevoile spatiului si proiectului tau

Distribuie articolul