Cand stii ca este timpul sa optezi pentru inchideri din sticla pentru terasa ta?

Sticla este un element elegant, ceea ce inbuntateste vederea de pe terasa prin aspect si prin transparenta sa. 

Unul din aspectele ce te poate indemna sa iti inchizi terasa cu sticla glisabila, este zona in care terasa este amplasata. Vremea in Romania nu este chiar prietenoasa, poate ploua destul de des, iar temperatura calda poate sa dispara oricand. De aceea, pentru prelungirea perioadei in care terasa este functionabila, opteaza pentru inchideri din sticla electrice. Pe langa faptul ca terasa va deveni mai eleganta, aceasta va deveni si mai practica. Sticla glisabila va mentine temperatura din interiorul terasei la gradele dorite,  iar in rest sticla va fi glisata intr-un colt al terasei.

Inchiderea terasei cu sistemul de sticla este oportunitatea perfecta prin care separam mediul exterior de cel interior, atunci cand este nevoie.

Inchideri din sticla electrice

Detalii tehnice

inhcideri-din-sticla-electrice

Sistemul panorama permite ridicarea, sau coborarea unuia sau mai multor foi de sticla, transformand o balustrada eleganda, intr-o vitrina de sticla. Panourile care se ridica electric prin intermediul unei telecomenzi, reprezinta o solutie inovativa de inchidere a spatiilor, apreciata rapid de proprietarii spatiilor comerciale.

Aceste sisteme care se inchid si se deschid electric pot avea pana la 3 foi de sticla, fiecare pe o traiectorie diferita.

La sistemul 1+1 (doua foi de sticla) lungimea si latimea maxima pot fi de 4,75 m x 2,40 m

La sistemul 1+2 si 1+3, lungimea si latimea maxima pot fi de 3,60 m x 3,60 m

Prima foaie este fixa, iar celelalte sunt mobile.

SERVICIILE NOASTRE INCLUD

Masuratoare
Echipa Pergola Lux va veni la locatia ta pentru a lua masuratorile exacte. In acest fel proiectul tau cu inchideri din sticla electrice se pa dezvolta fara greseli.
Livrare
De livrare ne ocupam noi! Nu vei vea griji suplimentare in privinta livrarii, marfa va ajunge la tine prin intermediul nostru.
Montaj
Montajul va fi asigurat de echipa de specialisti Pergola Lux.

Esti interesat de produs dar vrei sa aflii mai multe? Doresti sfaturi potrivite pentru proiectul tau?

Inchideri din sticla glisante

Detalii tehnice

inchideri din sticla
inchideri din sticla
inchideri din sticla

Iti oferim sistemele din sticla glisanta sau glisant batanta, exemplificate vizual in imaginile de mai sus. Acestea sunt utile si recomandate pentru prelungirea sezonului anual al terasei si pe vremea mai rece, deoarece vor pastra caldura in interior, dar in acelasi timp, vor pastra si privelistea catre exterior.

Iti oferim doua tipuri de inchidere cu sticla: glisanta si glisanta-batanta. Aceste doua sisteme difera prin canele lor de ghidare si modul in care se deschid.

Sistemele de inchideri cu sticla glisanta, in functie de numarul de foi de sticla, vor avea acelasi numar de canale pe care vor aluneca pentru a se deschide sau inchide.

Sistemele de inchhideri din sticla glisante-batante, vor avea canalele de ghidare in partea superioara, iar fiecare foaie se va restrange, pe acelasi canal, la perete , ocupand mai putin spatiu.

Alege sistemul consultandu-te cu expertii nostri tehnici, pentru a-ti putea oferi cea mai buna solutie.

 

Esti interesat de produs dar vrei sa aflii mai multe? Doresti sfaturi potrivite pentru proiectul tau?

Distribuie articolul