CE TREBUIE SA STII DESPRE MEMBRANA ATUNCI CAND VREI SA INVESTESTI INTR-O PERGOLA RETRACTABILA?

septembrie 5, 2016 Bianca

Atunci cand te hotarasti sa investesti intr-o pergola cu acoperis retractabil, exista o serie de intrebari la care ai nevoie de raspuns. Unele din acestea pot fi: “Sunt rezistente?”, “Imi vor apara terasa de ploaie?”, “Din ce material sunt facute?”, “Care este raportul calitate-pret?”, "Cum se intretine o membrana de pergola?". Ei bine, in randurile urmatoare vom raspunde cu amanunte (despre membrana Pergola Lux) pentru a fi siguri ca vei face alegerea corecta.

Membrana pergolelor este una din partile esentiale ale acestora, pentru ca protejeaza persoanele de pe terasa, de influxiunile vremii. Ne place sa spunem ca utilizatorul terasei poate opri ploaia si razele soarelui din telecomanda, datorita retractarii automate.

Fabricarea

In privinta calitatii si a rezistentei garanteaza calitatea germana produsa de firma Mehler Texnologies, fiind fabricate in Germania. Procesul de fabricare a membranei de pergola incepe prin verificarea riguroasa de catre un angajat manager in controlul calitatii,a materialelor prime. Acesta se asigura ca fabricarea membranei incepe corect. Urmeaza apoi taierea materialelor de catre computere 3D.

 

Proprietati membrana pergola

Materialul dobandeste proprietati care se adapteaza mediului inconjurator, indiferent de vreme. Proprietatile membranei pergolelor ofera pe terasa o atmosfera confortabila, separand cele doua medii: mediul exterior de cel interior.

Membrana de baza este produsa din material PVC
Este 100% impermeabila
Rezistenta la razele UV
Material ignifug
Ofera confort termic – nu creaza efectul de sera
Rezistenta la rupere
Ofera 5 ani garantie

Aceste proprietati cresc nivelul de confort pe terasa. Ploaia si razele soarelui prea puternice sunt oprite de membrana nemteasca, iar utilizatorii terasei nu sunt influentati de inflexiunile vremii de afara. De asemena membrana, impreuna cu tot sistemul, au fost testate si in conditii de zapada. S-a dovedit siguranta sistemului fara efecte secundare cu un strat de zapada de 30 de cm.

Bineinteles, nu este necesar sa testezi acest fapt daca nu vrei sa folosesti terasa si pe timpul iernii. Aceasta poate sta retractata complet, iar membrana se strange automat pe o latura a terasei. Poti alege sa folosesti terasa pe tot parcursul anului, dar atunci una din optiuni este ca aceasta sa se inchida cu sticla glisabila. Temperaturile din interior trebuie sa fie de cel putin 0 grade ca zapada de deasupra pergolei sa se topeasca si sa se scurga.

Culori si textura membrana pergola

Iti oferim 4 game de texturi, fiecare din ele dispunand de cel putin 2 culori. Fiecare model de membrana difera la gradul de luminozitate pe care il reflecta, la compozitie, la modul de fabricare si la textura. 

Basic
Matt
Exclusive
Transparent

Basic

White

membrana pergola basic

Cream

membrana pergola cream
membrana pergola lux baza

Matt

Capucino

membrana pergola matt capucino

White

membrana pergola matt alb
membrana pergola lux mata

Exclusive

Cream

membrana pergola exclusive cream

Grey

membrana pergola exclusive gri
membrana pergola lux

Transparent

Aceste tipuri de membrane, pentru ca sunt transparente, permit mai multa lumina pe terasa si filtreaza mai putine raze UV,  fata de membranele opace care filtreaza toate razele UV.

White

membrana pergola transparenta alba

Black

membrana pergola transparenta neagra

Personalizarea

Bineinteles, optional, aceste culori se pot personaliza pentru a se potrivi terasei tale sau a se asorta cu proiectul tau. Membranele  pergolelor pot fi inscriptionate din fabrica cu logo-ul companiei tale, sau pot capata diferite culori dorite, precum in imaginile urmatoare.

White

membrana pergola lux personalizata

Black

membrana pergola lux personalizata verde

Intretinerea

Pentru o viata indelungata a membranei pergolei se recomanda:

Pentru curatarea prafului sau murdariei se va clati cu apa calda sau rece. Varianta cea mai simpla de curatare este folosirea unui furtun care va indeparta murdaria datorita jetului de apa.

Nu se recomanda produsele de curatare ce contin solventi sau substante puternic alcaline. Membranele noastre pot fi curatate cu detergenti fara substante alcaline.

 
Distribuie articolul

1 Comment on “CE TREBUIE SA STII DESPRE MEMBRANA ATUNCI CAND VREI SA INVESTESTI INTR-O PERGOLA RETRACTABILA?

  1. Ma interesează .Doresc oferta de preț si detalii ref execuție

Comments are closed.