Despre pergola bioclimatica Aerolux

Acest timp de pergola se potriveste tuturor spatiilor moderne si este recomandata teraselor cere au nevoie de protectie impotriva soarelui puternic, ploii,vantului si impotriva zapezii, apasand un singur buton.

Lamele care se inclina

Lamelele din aluminiu ale pergolei se rotesc sau se inclina, pentru a crea un flux de aer rapid, care va aerisi zona. Acestea se rotesc din planul orizontal, in plan vertical, la 90 de grade, prin apasarea unui buton. Utilizatorul poate opri in orice moment miscarea de rotatie, la orice unghi doreste acesta.

Sistemul de iluminare

Pergola bioclimatica Aerolux poate include 3 tipuri de iluminare. Iluminarea HDD lux este inglobata in lamele de aluminiu care se deplaseaza. Aceasta poate produce suficienta lumina astfel incat orice utilizator sa se relaxeze citind la cele mai tarzii ore din noapte. Al doilea tip de iluminare este LINE LED, care consta intr-o banda led cu lumina alba, instalata pe laturile sistemului. AL treila tip de iluminare este cel RGB, care produce lumina colorata pentru o atingere de lux a terasei si o ambianta uimitoare.

Lamele care se retrag

Pe langa rotire, lamele se retrag pana ajung sa ocupe mai putin de jumatate din dimeniunea pergolei. Astfel se creeaza un spatiu descoperit, pentru moentele in care terasa va fi inundata de soare si vreme placuta.

Proiecte cu pergola bioclimatica Aerolux

Distribuie articolul