Primavara, natura renaste. La fel si terasele.
Ce se intampla atunci cand afacerea ta poate avea mai multi clienti dar nu si spatiu disponibil?
Clientii tai sunt protejati pe terasa daca ploua si daca este frig?
Miresele isi cauta sala perfecta de evenimente, dar 85% aleg un spatiu interior de frica vremii neplacute.

Ce pierzi daca nu alegi aceasta solutie acum

Perzi clienti valorosi
O terasa care protejeaza clientii, dar are si un design unic devine preferinta consumatorilor. Majoritatea clientilor aleg un spatiu exterior in detrimentul unui interior, mai ales cei fumatori. Solutia pe care o oferim ofera ata un spatiu exterior, dar si protectie la fel ca in interior. Daca nu alegi aceasta solutie pierzi clienti valorosi.
Pierzi o terasa care functioneaza 12 luni pe an
Odata cu venirea frigului in Romania, terasale incep sa nu mai functioneze. O terasa normala functioneaza 4,5 luni pe an. O terasa care adopta solutia oferita de Pergola Lux mareste perioada de functionare chiar si pe timpul iernii.
Pierzi sansa de a tine evenimente de mari dimensiuni
Pierzi sansa de a tine evenimente in aer liber. Evenimentele se pot tine in orice zi, noapte sau in orice anotimp. O telecomanda te ajuta sa controlezi confortul de pe terasa. Atat evenimente obisnuite, evenimente zezoniere cum ar fi petrecerea de revelion sau evenimentele pentru tineri care se casatoresc. Cu cat mai multe evenimente, cu atat mai mult profit!

Ce castigi daca alegi aceasta solutie acum?

Castigi extinderea spatiului
Daca reprezinti una din cafenele sau unul din restaurantele care au nevoie de mai mult spatiu de servire, mai mult spatiu pentru clienti, esti unde trebuie. Solutiile oferite extind spatiul, il dubleaza sau vin cu un nou spatiu independent. Toate avand confort maxim si siguranta, pentru o afacere mai profitabila.
Castigi un profit mai mare
Mai mult timp de functionare al terasei inseamna mai multi clienti dinspusi sa plateasca serviciile oferite de firma ta. Daca alegi sa investesti in aceasta solutie, creste perioada de functionare a terasei, creste spatiul, precum si clientii care sunt atrasi de evenimente sau de designu-ul placut. Cu siguranta clientii fumatori vor alege aceasta solutie, deoarece este o forma legala cu produsele noastre.Toate acestea inseamna un profit mai mare.
Castigi un voucher cadou in valoare de 500 $
Daca alegi o solutie cu acoperis retractabil, noi iti oferim un voucher cadou in valoare de 500$ pentru accesorille laterale ale acestui sistem. Poti alege din inchiderea cu sticla glisanta, inchierea cu sticla din telecomanda sau sistemele de copertine Zip, care mentine soarele si ploaia in exterior.

Solutia pe care ti-o oferim

Extinderea sau dublarea spatiului in exterior

Pergolele se ataseaza de o structua deja existenta, la fel ca in imagine. Aceasta extensie a cafenelei sau a restaurantului mareste saptiul de servire

Evenimente in aer liber indiferet de vreme

Miresele nu isi vor mai face griji pentru ca nu vor avea o preme placuta la evenimentul vietii lor. Atunci cand apesi pe butonul telecomenzii, acoperisul pergolei se deschide sau inchide dupa cum iti doresti tu. Ploua? Apasa butonul si acoperisul se va inchide si va proteja zona.

Control deplin asupra ploii, din telecomanda

Ploua? Bate vantul? Este grindina? Este iarna si ninge? Nu este nicio problema pe terasa, deoarece poti controla atmosfera pe terasa din telecomanda. Acoperisul se deschide si se inchide din telecomanda. Inchiderile laterale se pot controla din telecomanda, incalzitoarele se controleaza tot din aceiasi telecomanda.

Amortizarea Investitiei

Doamna Ileana si-a amortizat investitia intr-un an de zile si a a a ales sa reinvesteasca suma in alta terasa in Rosiorii de Vede

Copleteaza formularul pentru a afla pretul personalizat

www.pergolalux.ro

contact@pergolalux.ro

Administrator: 0773 333 444 

Str. Institutului nr 10, Brasov

Distribuie articolul